46 Podcast – Sandra Junhammar – Duktig byggnadsingenjör

Sandra JunhammarFoto: Privat från www.sandrajunhammar.se

Sandra Junhammar bor på landet utanför Linköping tillsammans med sin man. De bor i en gäststuga som tillhör mannens föräldrar, de gillar att bo litet, men bostaden är högst tillfällig då de håller på och renoverar ett gammalt torp som ska bli deras nya hem.

Sandra är utbildad byggnadsingenjör och har jobbat på både byggfirma och på hennes, sen gammalt, drömarbetsplats; en arkitektbyrå. Hon har varit en klassisk duktig flicka där hon har värderat sig själv efter hennes prestationer, och som för många i den situationen tog det även för Sandra stopp en dag.

På hennes blogg www.sandrajunhammar.se går det att läsa om hennes resa efter en sjukskrivning, om hur hon jobbar på att göra upp med att värdera sig själv utifrån prestationer och om renoveringen av torpet. Vi snackar en del om allt det här, och eftersom hon är byggnadsingenjör så blir det en del snack om nybyggnationer vs att bygga om gammalt. Jag tycker det låter som mycket jobb med deras torp, men det är enligt Sandra värt det.

OBS! Andra sätt är gratis att lyssna på, men inte att göra. Om du har möjlighet och gillar avsnittet, swisha valfri summa till 123 029 63 43 eller till bankgiro 817-3072.

Avsnittet hörs bäst genom iTunes

Eller direkt via webben här!

Kommentera

Your email address will not be published / Required fields are marked *