45 Podcast – Gustav Andersson – The Modern Nomad

Gustav_Andersson

Gustav Andersson driver sajten www.themodernnomad.com där han lägger ut information om sitt liv som nomad.

Gustav växte upp i en mindre ort i Småland och efter gymnasiet flyttade han till London där han utbildade sig till programmerare. Utbildningen ledde till jobb så Gustav blev kvar. Efter några år i London kände Gustav att det var dags för en förändring, och tog tag i saken genom att sätta sig ner på nyårsdagen 2011 och fundera hur han ville att livet skulle se ut den närmsta tiden. Han har de senaste 6 åren levt som nomad och flyttat mellan olika platser runt om i världen.

Vi pratar om hur han får ihop det ekonomiskt, hur det är att skaffa vänner och nya relationer, hur hans gamla relationer har påverkats av det nya livet, hur han känner in för det faktum att hans livsstil innebär några flygresor per år. Vi pratar om massa annat också, så klart!

I avsnittet refereras det till tre blogginlägg där han summerar sina kostnader, här kommer länkar:

År 2012

År 2013

År 2014

OBS! Andra sätt är gratis att lyssna på, men inte att göra. Om du har möjlighet och gillar avsnittet, swisha valfri summa till 123 029 63 43 eller till bankgiro 817-3072 för att bidra till fler avsnitt.

Avsnittet hörs bäst genom iTunes

Eller direkt via webben här!

Kommentera

Your email address will not be published / Required fields are marked *