44 Podcast – Hugo Malm – Resilient entreprenörskap på Holma Folkhögskola

Hugo Malm är rektor för Holma Folkhögskola i Lund. Han har varit en drivande kraft inom Green Peace i flera år och är även lärare i kursen Resilient Entreprenörskap.

I de Facebook-grupper jag är med i som handlar om Frivillig enkelhet samt Downshifting frågas det lite då och då efter råd, tips och erfarenhet kring att driva eget företag. Eget företag kan för många (inklusive mig själv) vara vägen till en mer balanserad tillvaro.

Vi pratar i avsnittet om vad jag kan uppleva lite klurigt med resilient entreprenörskap, då jag inte nödvändigtvis tycker att de två orden alltid hör ihop. För mig personligen har eget företagande alltid varit en kreativ grej, men att vara företagare är också kopplat till en massa värderingar som jag inte skriver under på, tex att allting måste växa för att räknas.

Vi pratar om massa annat också! Om du som lyssnar skulle vara intresserad av att söka till kursen så är sista ansökningsdatum 15:e december. Mer info finns på:

www.holmafolkhogskola.se

OBS! Andra sätt är gratis att lyssna på, men inte att göra. Om du har möjlighet och gillar avsnittet, swisha valfri summa till 123 029 63 43 eller till bankgiro 817-3072 för att bidra till fler avsnitt.

Avsnittet hörs bäst genom iTunes

Eller direkt via webben här!

Kommentera

Your email address will not be published / Required fields are marked *