25 Podcast – Melanie Olsson – Den o-upp-shiftade

Melanie OlssonJag var intresserad av att snacka med någon som ännu inte har hunnit växla upp livet. Så jag kontaktade Melanie Olsson. Hon kommer fån Karlstad och är född i början på 90-talet. En del av er lyssnare känner säkerligen till henne då hon startade Facebook-gruppen Frivillig Enkelhet – Mer med mindre.

Vi är många som, när vi var yngre, hade föreställningar om hur livet skulle bli. Men Melanie berättar i avsnittet om hur hon aldrig har velat ha ett heltidsjobb och bostadslån. Hur hon alltid har varit den som står ut från mängden.

Melanie har snart pluggat färdigt miljövetarlinjen i Norrköping och vi pratar en del om hur det är, om miljö, och om framtid. Jag försöker få Melanie att erkänna sin avundsjuka gentemot folk som har hunnit tjäna massa pengar på att äga bostad, men hon har ett soft förhållningssätt till det.

Nu tar podcasten ett juluppehåll och jag önskar alla en riktigt god jul och ett gott nytt år!

Tusen tack till alla som har lyssnat, ni är många som har tillkommit under hösten, hoppas ni återkommer 2017!

Och tack till alla som har ställt upp och låtit sig intervjuas!

Avsnittet hörs lättast genom iTunes

Eller direkt via webben här! 

 

Kommentera

Your email address will not be published / Required fields are marked *