24 Podcast – Angeliqa Mejstedt – Vandraren

angeliqa_mejstedtAngeliqa Mejstedt är född och uppvuxen i Västerås och driver sedan några tillbaka Vandringsbloggen.com, Sveriges största blogg om vandring. Hon har nyligen lämnat ett liv som heltidsarbetande personalvetare inom ett större bolag, till ett downshiftat liv där bloggen står för intäkterna.

Angeliqa och jag pratar mycket om vad vandringen har betytt för henne, då hon för ca 3 år sedan blev utbränd och sjukskriven. Förutom att vara en härlig naturupplevelse representerar vandring mycket mer än så, det finns en enkelhet och närvaro i vandringen som ligger till grund för begreppet Hikefullness, som Angeliqa har myntat.

Det här är ett bra avsnitt för dig som är sugen på att komma igång med vandring, och trots att vi följer den sedvanliga linjen i Andra sätt att prata om livet med gästen, så lyckas vi få med väldigt mycket nyttig fakta och inspiration om just vandring.

Om du vill komma igång med vandring i din närhet har Angeliqa startat ett community där likasinnade kan mötas!

OBS! Andra sätt är gratis att lyssna på, men inte att göra. Om du har möjlighet och gillar avsnittet, swisha valfri summa till 123 029 63 43 för att bidra till fler avsnitt.

Avsnittet hörs bäst genom iTunes

Eller direkt via webben här!

Comments

 1. Rania {Rowan Tree} - 14 december, 2016 @ 08:14

  Så himla roligt att Angeliqa är med, hurra hurra! 😀

  • admin - 14 december, 2016 @ 16:31

   Misstänkte att du skulle gilla att hon är med :)

 2. Rania {Rowan Tree} - 19 december, 2016 @ 21:11

  Svar: Ja det var jättebra, mycket intressanta samtalsämnen också alltid extra roligt att lyssna på någon man känner 🙂 Jag vandrade ju en bit av St. Olavsleden med Angeliqa i somras, det var fantastiskt!

Kommentera

Your email address will not be published / Required fields are marked *