Frågor om downshifting och frivillig enkelhet

I ett tidigare inlägg visade jag google-statistik på att november är den månad på året som allra flest personer googlar termen ”downshifting”. Det syns också i statistiken på för hemsidan att det stämmer även i år, många av er som läser det här inlägget har kommit hit på grund av en googling på den termen.

Jag skulle vilja vet lite mer, så därför har jag satt ihop ett litet formulär som jag skulle bli glad om så många som möjligt fyllde i. Det finns inga obligatoriska frågor, utan det går bra att svara hur mycket eller hur lite en vill.

Anledningen till att jag undrar är inte bara för att jag är nyfiken, jag går också och funderar på hur podcasten Andra sätt skulle kunna utvecklas under nästkommande år.

Själva formuläret finns via den här länken!

Tack för att du delar med dig!

Comments

  1. Rania {Rowan Tree} - 25 november, 2016 @ 08:27

    Vad intressant att folk söker mer på det i dessa tider! Ska självklart fylla i formuläret :) Trevlig helg!

Kommentera

Your email address will not be published / Required fields are marked *