23 Podcast – Rolf Elmström – Downshiftad VD och exil-08:a

Rolf_ElmstromRolf Elmström bor tillsammans med sin fru Iréne på Gården Gröna Ånäs i Bergslagen. Att det skulle bli just där var inte helt självklart dock. Det hela började för ca 2,5 år sedan då Rolf och Irene kände att de behövde förändra livet och de ville arbeta på ett annat sätt, vilket resulterade i ett 5 dagar långt fnulade på frågan ”Vad ska vi göra nu?”

I avsnittet berättar Rolf om hur de kom till den punkt där de kände att livet var tvunget att ta en ny vändning och hur de har avvecklat sina gamla karriärer för en lugnare tillvaro. Han berättar att tanken med gården Gröna Ånäs inte endast att det ska vara ett hem utan en plats där gemenskap är nyckelordet. De håller bland annat på att bygga upp en kursverksamhet med inriktning på ett mer hållbart liv.

Besök gärna www.anas.nu

Gröna Ånäs finns även på Facebook!

OBS! Andra sätt är gratis att lyssna på, men inte att göra. Om du har möjlighet och gillar avsnittet, swisha valfri summa till 123 029 63 43 för att bidra till fler avsnitt.

Avsnittet hörs bäst genom iTunes

Eller direkt via webben här!

Comments

Kommentera

Your email address will not be published / Required fields are marked *