21 Podcast – Maria österåker – Våga

maria_osterakerMaria österåker är kanske mest känd på internet för hemsidan levmerpamindre.blogspot.se där hon skriver om framförallt självhushållning, men avsnittet kommer inte handla om det.

Maria är en härligt positiv person som vågar drömma, hon vågar handla utifrån drömmen. Hon berättar om när hon bestämde sig för att säga upp sig för att satsa på en av sina drömmar, att skriva boken Kvinnor och kakor längs Kyrö älv.

Även om vi inte helt lyckas komma in på boken Våga, så handlar hela samtalet mer eller mindre om att just våga, och mycket av det vi pratar om utgår ändå på något sätt från den. Den är rätt kort, så det är lätt att läsa den och fundera över lunchrast, det kan varmt rekommenderas.

OBS 1! – Tävling

Självhushållning i PraktikenEftersom vi inte snackar om självhushållningen så ger jag er lyssnare chansen att vinna Marias bok Självhushållning i Praktiken. Det enda du behöver göra är att tipsa om en framtida gäst till podcasten. Det kan vara någon du känner, någon du läst om på internet eller hört talats om på något annat sätt. Skriv gärna en rad om varför personen i fråga är en bra gäst. En av alla som skickar in tips vinner då Marias bok – och jag kommer premiera förslag som inte är de mest uppenbara så som Underbara Clara och Jonna Jinton.

Förslaget mailas till downshiftpunktse [a-snabel] gmail.com

 

OBS 2! Andra sätt är gratis att lyssna på, men inte att göra. Om du har möjlighet och gillar avsnittet, swisha valfri summa till 123 029 63 43 för att bidra till fler avsnitt.

Avsnittet hörs bäst genom iTunes

Eller direkt via webben!

Comments

  1. Rania {Rowan Tree} - 28 oktober, 2016 @ 10:15

    Tack för en bra podcast, blir lika glad varje gång jag ser att du släppt något nytt!

    Jag skulle vilja höra en mer ingående intervju med Katie som var med i säsong 3, avsnitt 3 av Emma hittar hem http://www.svtplay.se/video/10374617/emma-hittar-hem/emma-hittar-hem-sasong-3-avsnitt-3.

    Hon har byggt ett litet hus (på hjul) själv och jag har sett en hel del reportage om huset ur inredningssynpunkt men jag vill veta mer om vägen dit, hennes tankar kring hållbarhet och slow living, vad hon lever för liv, vad som fått henne att lämna ”ekorrhjulet” och hur hon försörjer sig osv.

  2. Rania {Rowan Tree} - 28 oktober, 2016 @ 10:16

    Oj, såg först nu att jag visst skulle maila mitt förslag… Det missade jag!

Kommentera

Your email address will not be published / Required fields are marked *