20 Podcast – Jörgen Larsson – Forskning om tid och tidsnöjdhet

jorgen_larssonJörgen Larsson arbetar som forskare inom miljö och tid. Larsson var också med och startade föreningen Tidsverkstaden tillsammans med Fredrik Warberg, som han även skrev boken Rik på riktigt tillsammans med.

Det här avsnittet skiljer sig en aning från tidigare avsnitt, vi pratar inte direkt mycket om Jörgen Larsson privat utan främst om forskning på områden som kan förknippas med downshifting och frivillig enkelhet. Larsson berättar om begreppen tidsnöjdhet, samt om tidsmässig välfärd. Vi pratar en del om konsumtion och om hans egen forskning på det han kallar för pappadeltid.

OBS! Andra sätt är gratis att lyssna på, men inte att göra. Om du har möjlighet och gillar avsnittet, swisha valfri summa till 123 029 63 43 för att bidra till fler avsnitt.

Avsnittet hörs bäst genom iTunes

Eller direkt via webben!

Comments

Kommentera

Your email address will not be published / Required fields are marked *