18 Podcast – Lovisa Göransdotter – Landsbygdscaféet

Lovisa_GöransdotterEfter skilsmässan från sin dåvarande man kände Lovisa att det var dags för en förändring av livet. De hade bott i ett hus i Bromma, och sedan varsin lägenhet i samma område. Problemet Lovisa stod inför var att hon kunde inte gärna flytta utan att barnen följde med, och det ville inte exmaken.

Det krävdes en del övertalning och tillslut gick hennes exman med på att även han skulle flytta med. I mars 2015 flyttade de in i varsitt hus, med någon kilometers avstånd till varandra, i det lilla samhället Klockrike i Östergötland. Lovisa till gården Örbäck som ägs och drivs av hennes syster med familj. Inför flytten hade Lovisa ingen aning om hur hon skulle försörja sig, men efter att ha hittat en gammal lada i en hage började idéerna växa fram.

Allt det här berättar hon om i avsnittet!

Kolla in Örbäck Café och gårdsbutik på Facebook

OBS! Andra sätt är gratis att lyssna på, men inte att göra. Om du har möjlighet och gillar avsnittet, swisha valfri summa till 123 029 63 43 för att bidra till fler avsnitt.

Avsnittet hörs bäst via iTunes

Eller direkt via webben här!

Kommentera

Your email address will not be published / Required fields are marked *