Downshifting meet up i Stockholm

En inspirationskväll med samtal om downshifting

Vi är många som har börjat ifrågasätta normer om konsumtion och karriärshets, några av oss har haft möjligheten att göra det aktiva valet att växla ned tempot. Några sitter i en situation där den typen av lösning är svårare, men vill ändå ställa om livet på något sätt. Oavsett vart i processen en står kan det vara svårt att bryta mot mönster som de flesta i ens omgivning följer. Vi är många som skulle kunna behöva samtala med andra som har befunnit sig, eller befinner sig i liknande situationer.

Vi vill bjuda in dig som antingen har downshiftat, eller är intresserad av downshifting, till en inspirationskväll den 17:e maj klockan 18:00. Vi kommer vara i Bagarmossens Resilienscenter i Stockholm. Fri entré!

Syftet med kvällen är att inspirera varandra samt diskutera arbete, fritid, pengar, konsumtion, kritik, pension etc. Vi vill att du som kommer är med och skapar innehållet.

OBS!! – Vi har 15 platser – anmälan sker via länken. Du kommer senare få ett bekräftelsemail på att din plats är bokad.

OBS2 !! – Vi har fått in 15 anmälningar men håller formuläret öppet en stund till, de som anmäler sig nu kommer hamna på en reservlista om det är någon som får förhinder.

Vi som bjuder in till den här kvällen heter Patrik Andersson, Anna-Maria Norman samt Karl Hultén.

Välkommen!

 

Comments

 1. Eva Ekholm - 25 april, 2016 @ 00:55

  Hej!
  Anmäler mig till inspirationshelgen den 17 maj!
  Hälsningar
  Eva Ekholm

 2. Maja - 25 april, 2016 @ 06:44

  Jg kommer gärna!

 3. Susanne Söderberg - 25 april, 2016 @ 08:25

  Hej! Jag kommer gärna den 17 maj. :)

 4. Rolf - 25 april, 2016 @ 10:56

  Härligt initiativ! Blir glad ända in i hjärtat av att se fler underbara människor vakna till möjligheten för en ny berättelse/livsstil…
  Lycka till på träffen. Tyvärr kan vi inte komma då vi är upptagna med vårbruk på vår lilla gård i Bergslagen (dit ni för övrigt är välkomna på studiebesök för att uppleva downshifters i action…;-)
  Hälsar
  Rolf fd. VD och 08:a

 5. Göran - 25 april, 2016 @ 17:29

  Hej Jag är mkt intresserad av att närvara

 6. Anette - 26 april, 2016 @ 11:16

  Åh, typsikt att det är i Sthlm (Göteborgare). Men kan ni inte sammanställa kvällen i ett blogginlägg efteråt? Skulle gärna ta del av matnyttiga tips som pension osv när man downshiftar :)

 7. Jörgen Flyxe - 26 april, 2016 @ 23:29

  Jag kommer gärna på Downshifting meet up

Kommentera

Your email address will not be published / Required fields are marked *