12 Podcast – Markus Skoog – Att leva det levande livet i Skattungbyn

Markus_Skoog

Markus Skoog bor i Dalarna, i det lilla samhället Skattungbyn utanför Orsa. Han flyttade dit för några år sedan för att gå en 10 månader lång odlarutbildning, och blev efter några avstickare kvar i byn. Markus har gjort en imponerande resa och har downshiftat från ett normativt liv i Stockholm. I dagsläget klarar han sig bra på ca 2 000 kr per månad då han bor extremt billigt i en egenbygd vagn på 17 kvm.

Han har skrivit mycket om sin resa på bloggen Att leva det levande livet, och på sin Facebook-sida delar Markus filmer, nyheter, länkar artiklar mm lite mer regelbundet.

I avsnittet snackar vi om allt möjligt som har med Markus liv att göra, lite politik, lite ekonomi, lite bygge, lite livsstil. Det var grymt kul att hälsa på honom där han bor på Flurlundar Gård. I sommar håller Markus en kurs i att bygga sin egen vagn, 1 000 personer anmälde intresse redan första dygnet, imponerande!

Avsnittet lyssnas bäst genom iTunes

Det går också att lyssna via webben (om du vill ladda ner avsnittet till din dator, högerklicka och välj spara som)

 

Kommentera

Your email address will not be published / Required fields are marked *