11 Podcast – Niklas – I skogen är livet en lek

Niklas

Jag åkte till Mölnbo utanför Järna, till ett ekokollektiv där Niklas bor. Det som är slående, varje gång jag kommer till ett ekokollektiv, är att alla är öppna och otroligt välkomnande. Det är lätt trivas direkt. Så är det även där Niklas bor.

Jag har döp avsnittet till ”I skogen är livet en lek”, och det beror på att Niklas har under stora delar av sitt vuxna liv levt i olika skogsläger. Alltså utomhus, hela tiden. Det är spännande att höra Niklas prata om sina erfarenheter. Han har inte bara bott i skogen i Sverige, utan även i USA.

Idag bor som sagt Niklas i ett ekokollektiv och driver bland annat föreningen Naturliv, tillsammans med några vänner. Naturliv arrangerar överlevnadskurser och events – besöks hemsidan www.naturliv.org

Avsnittet finns via iTunes

Och via webben här (om du vill ladda ner avsnittet till din dator, högerklicka och välj spara som)

Kommentera

Your email address will not be published / Required fields are marked *