10 Podcast – Martin Rydberg Hedén – Om halmbalshus och annat

Martin Rydberg Hedén

Jag åkte till Uppsala för att snacka med Martin om det halmbalshus han och familjen är i startgroparna för att bygga. Det visade sig att Martin hade en hel del kunskap som jag saknade inom ämnet miljö, så det här avsnittet handlar om halmbalshus och annat.

Martin förklarar för mig vad det senaste klimatavtalet innehåller, varför det är så viktigt att bevara mindre lantbruk, vad en bör äta i sin närhet för att lämna så litet avtryck som möjligt och vi pratar också om glädjen över att laga något istället för att köpa nytt. Sen kommer snacket om halmbalshuset!

Martin driver företaget Grouse Expeditions – www.grouseexpeditions.se

Det här avsnittet lyssnas bäst på genom iTunes

Eller direkt här på webben

Hoppas du gillar avsnittet!

Kommentera

Your email address will not be published / Required fields are marked *