08 Podcast – Andreas Jakobsson – Dumpstring

Andreas_Jakobsson

Andreas Jakobsson är frilansjournalist, författare och dumpstrare. Han har skrivit boken Svinnlandet, som handlar om när han först började med dumpstring och hur det kom att utvecklas till ett engagemang gällande matsvinnet i västvärlden.

Andreas äter enbart kasserad mat, och har inte bara lyckats sänka sin matbudget/månad till 0 kr, utan han lever dessutom i någon form av lyxöverflöd, vilket han inte hade gjort om han var tvungen att betala för sin mat.

Han bloggar om sina fynd på hemsidan www.dumpstringslyx.com

Boken Svinnlandet, är extremt läsvärd och finns att köpa på bland annat Bokus.

Avsnittet finns på iTunes

Eller direkt via webben här

 

Comments

 1. Jeanette - 22 februari, 2016 @ 17:09

  Så kul att jag hittade både din blogg och podcast! Speciellt kul ska det bli att lyssna om dumpstring då det är något jag själv pysslar med :)

  • admin - 23 februari, 2016 @ 15:17

   Hej Jeanette!
   Vad kul att du hittade hit! Avsnittet är inspirerande tycker jag, även om jag inte riktigt har vågat mig ut så håller jag ögonen på soprummen vid de butiker jag besöker.

Kommentera

Your email address will not be published / Required fields are marked *