04 Podcast – Per Hellberg – Tunnelbanetrubaduren

Per_Hellberg

Per Hellberg är tunnelbanetrubadur, han är känd för de flesta i Stockholm. De flesta (liksom jag) har nog gått förbi och aldrig riktigt reflekterat över varför människor spelar i tunnelbanan. Per gör det inte för pengarna, han har både hem och allting ordnat rent socialt. Han gör det för att han älskar att sjunga, och i tunnelbanan finns både inspiration och utrymme.

I sin professionella karriär har Per arbetat som sångpedagog och hjälp människor med att hitta sin sångröst. Han har också arbetat med ledarskapsutbildning samt hållit föredrag. I slutet på 80-talet började Per ifrågasätta saker med sitt liv, han kände att han gick och trampade i gamla hjulspår. Han bestämde sig för att ge bort allt han ägde i ett steg för att dels testa sina egna fördomar, men också för att komma ur gamla mönster.

Pers hemsida hittar du här!

Du hittar honom lättast i tunnelbanorna kring södermalm i Stockholm.

Lyssna på podcasten Andra sätt via iTunes här!

Eller direkt via webben här!

Kommentera

Your email address will not be published / Required fields are marked *