02 Podcast – Zandra Lundberg – Om att vara den en ska vara

Zandra_Lundberg

Jag brukade läsa Zandras krönikor i Aftonbladet för några år sen. Jag tyckte hon oftast hade en ganska rolig knorr på sina texter. Av någon anledningen rann läsandet ut i sanden.

När jag några år senare kom att tänka på att jag inte hade läst hennes krönikor på länge google jag och kom till hennes blogg. Det visade sig att Zandra hade börjat en resa. Hon hade slutat arbeta på Aftonbladet och jobbade på att inte göra saker som såg bra ut i andras ögon. Hon hade börjat följa sin dröm om att frilansa.

Just nu är Zandra på Bali, hela den resan tycker jag ni ska kolla in. Det görs lättast här på Zandra Lundbergs blogg.

Zandra har väldigt mycket intressant att säga. Lyssna gärna på avsnittet via iTunes här!

Eller via webben här!

Comments

Kommentera

Your email address will not be published / Required fields are marked *